21.4.2015-20.4.2016 Et år med helt vill mat - del 5/5 av #vill365

Nå er jeg stolt og utrolig glad for å ha gjennomført dette prosjektet !!!

I et helt år har jeg HVER DAG spist kortreist, sesongbasert mat med ville ingredienser fra naturen og jeg har jeg dokumentert dette på Instagram under Solskinnet.no

Her er bildeserien fra de tre siste månedene av prosjektet #vill365. Tidligere bilder finner du her Vintermat her Høstmat her Sommermat og her Sesongens godt, vilt og vakkert

Håper jeg med dette kan inspirere også deg til å bli litt villere i kostholdet.

TAKK til alle dere som har fulgt meg på Instagram, som har likt og kommentert bildene. Takk til alle gode støttespillere som har delt av sin kunnskap og av sine mat skatter gjennom året. 

Har spist mat av ypperste kvalitet, helt vidunderlige smaker og noen helt unike smakskombinasjoner - hver dag - et helt år - heldige jeg :-) Har du lyst å lære mer om vill mat og konservering så meld deg på kurs og vandringer, les bøker, men fremfor alt bruk det du kjenner igjen, bruk, bruk og bruk, det er slik du blir kjent med dine ingredienser. Jeg har lært masser i løpet av året og gleder meg til fortsettelsen... følg med her på nettsiden, FB og Instagram :)

Livet er herlig med vill mat på menyen !  

Hjertelig takk for denne omgangen <3   

Helt vill hilsen,

Rita 

PS. projektet hette #vill365, men dette er et skuddår så det lille ekstra bildet som ble lagt ut dag 366 er en selfie med min favoritt bland alle ville vekster LØVETANN