Vinter villmat

Ni måneder har gått av mitt helt ville år. Et år der jeg hver dag legger ut et mat bilde på Instagram  Solskinnet.no  med ingredienser fra den nordiske naturen (skriver den nordiske naturen fordi jeg har vært i Finland i flere perioder i løpet av prosjektet).  Denne bildeserien er fra mitt kosthold i perioden 21.10.2015-20.1.2016

Nå er vi midt i vinter sesongen. Den sesongen jeg skal finne ville ingredienser til frokost, lunsj og middag fra bokser, glass, flasker og krukker.  Fra skap og fryser. Ønsker man å leve og spise det som er i sesong er konserverte godsaker som nå gjelder :-)  Dessuten er det jo viktig å bruke opp alt det man har konservert!

I løpet av disse tre senhøst-vinter månedene har jeg igjen fått oppleve mange helt utrolige smaker og smakskombinasjoner. Helt vilt !  Klikker du på bildene får du se hvilke ville ingredienser de inneholder. 

Håper disse bildene kan inspirere deg til å tenkte nytt om  kosthold og matvaner. Se den Norske naturen som en lokal leverandør av velvære, helse og gode smaker - HELE ÅRET. Mat og drikkevarer kan konserveres og videreforedles til senere bruk med melkesyregjæring, tørking, frysing. Man kan sylte, safte, legge på salt, olje, sprit mm, mulighetene er mange. 

Ønsker du å bli med på en helt vill middag? Ønsker du å lære mer om spiselige ville vekster og om konservering?  Er svaret JA er du hjertelig velkommen på kurs og middag. Kurskalender finner du her Kursoversikt

Tidligere bilder i serien finner du her Høstmat herSommermat og her Sesongens godt, vilt og vakkert

Tre måneder er igjen av prosjektet. Gleder meg til fortsettelsen :) Følg meg på Instagam  @Solskinnet.no   

Velbekomme! 

Livet er herlig med vill mat på menyen :)