Mat med ingredienser fra naturen august - oktober 2015

Et halvt år har gått av mitt helt ville år. Et år der jeg hver dag legger ut et mat bilde på Instagram  Solskinnet.no  med ingredienser fra den nordiske naturen. 

Har lærte meg mye nytt under disse tre sensommer-høst månedene. Har fått oppleve mange helt utrolige smaker og smakskombinasjoner. Helt vilt !  

Klikker du på bildene får du se bevergryte, fisk fra små fjellvann krydret med fjellets krydder, mat med rot av kløver og russekål, blomster og bær fra skog og mark, hjemmelaget vin og ost mm

Håper disse bildene kan inspirere deg til å bli nysgjerrig.  Se naturen med nye øyne. Se de vakre detaljene.  Være tilstede i sesongen. Fange øyeblikket... og legge dette på din tallerken. 

Nå går vi inn i en sesong med ingredienser som jeg har konservert i løpet av sommerhalvåret. Gleder meg til å gå på jakt i glass, krukker, skap og fryser for å finne ingredienser til nye matretter og bilder. 

Ønsker du å lære mer om spiselige ville vekster og om konservering av mat. Velkommen på kurs. Kurskalender finner du her Kursoversikt

Tidligere bilder i serien finner du her Sommermat og her Sesongens godt, vilt og vakkert

Gleder meg til fortsettelsen :) Følg meg på Instagam  @Solskinnet.no   

Velbekomme! 

Livet er herlig med vill mat på menyen :)