Reiki

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste.

Reiki (universell / spirituell energi) er noe som finnes i oss og rundt oss, overalt. Noe som på en naturlig måte kan hjelpe oss mot balanse, harmoni og en bedre helse.

Det som er spesielt med reiki er at vi alle kan bli "påkoblet" denne energien, og få det "aktivert" i våre egne hender. Etter en slik aktivering kan vi behandle oss selv (og andre) med reiki helt enkelt ved at vi legger hendene kroppen. Reiki formidles til kroppen og følger fysikkens lover slik at energien blir trukket til de stedene i kroppen som for øyeblikket har størst behov for påfyll. Dette skjer uten at noen tanker regulerer eller styrer reiki. 

Reiki metoden (egen behandling) innebærer at man jevnlig legger hendene på ulike steder på sin egen kropp, etter et mønster man lærer samtidig som man får reiki aktivert i hendene. En jevnlig sekvens av egen behandlinger  hjelper oss til mer trivsel og tilstedeværelse i eget liv. Reiki hjelper til med å løse opp fastlåste energi- og tankemønstre, og bidrar til forandring og heling på alle plan - i kropp og sjel. 

Reiki behandling har god effekt på helse, velvære og personlig vekst. Dette gjør Reiki til en fantastisk selvhjelpmetode for resten av livet, noe som millioner av mennesker over hele verden har glede av… For min egen del så kan jeg si at Reiki reddet mitt liv i 2004. Jeg var fullstendig uten energi og overfølsom for elektrisitet, kunne for eksempel ikke oppholde meg i samme rom som en mobiltelefon uten å få vondt i hodet. Smått og sikkert har reiki bidratt til at jeg fått minlivskraft og livsglede tilbake. Reiki har blitt en helt naturlig del av mitt liv, en følgesvenn og veiviser.

Tilgangen til denne universelle livskraften hjelper oss og gjenfinne VÅR EGEN LIVSKRAFT!

Mer om Reiki om Reiki erfaringer om Reiki Behandling

Det viktigste steget du tar er å melde deg på et kurs for selv å lære Reiki. Du trenger ingen forkunnskaper eller erfaringer med Reiki.  Kursdatoer og mer om Reiki kurs

Om du først vil høre mer om reiki så har jeg jevnlig helt uforpliktende informasjons møte der jeg forteller om Reiki. En gang i måneden er det også Reiki Gruppe, der vi behandler hverandre og øver på teknikker som vi har lært oss på reiki kurs. Disse to tingene skjer ofte etter hverandre slik at du kan bli med på Reiki Gruppe etter Info møtet om du har lyst. Info møte og Gruppe Reiki

jeg er stolt av å tilhøre The Reiki Network (TRN), en internasjonal yrkesorganisasjon for Reiki Mestere Link til TRN  , hvor vi alle underviser Reiki etter en kurs struktur med 5 nivåer, der alle nivåene er komplette i seg selv (man trenger ikke gå videre hvis man ikke selv ønsker det), men bygger på hverandre.