Reiki

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste.

Reiki (universell / spirituell energi) er noe som finnes i oss og rundt oss, overalt. Reiki er noe som på en naturlig måte kan hjelpe oss mot balanse, harmoni og en bedre helse.

På et Reiki 1 kurs blir du "påkoblet" denne energien, og få det "aktivert" i dine egne hender. Etter dette kan du behandle dig selv (og andre) med reiki helt enkelt ved at vi legger hendene kroppen. Reiki formidles til kroppen og følger fysikkens lover slik at energien blir trukket til de stedene i kroppen som for øyeblikket har størst behov for påfyll. Dette skjer uten at noen tanker regulerer eller styrer reiki. På en forenklet måte kan man si at du kan lade opp deg selv med hjelp av dine egne hender.

Reiki metoden (egen behandling) innebærer at man jevnlig legger hendene på ulike steder på sin egen kropp, etter et mønster man lærer samtidig som man får reiki aktivert i hendene. En jevnlig sekvens av egen behandlinger  hjelper oss til mer trivsel og tilstedeværelse i eget liv. Reiki hjelper til med å løse opp fastlåste energi- og tankemønstre, og bidrar til forandring og heling på alle plan - i kropp og sjel. 

Reiki behandling har god effekt på helse, velvære og personlig vekst. Dette gjør Reiki til en fantastisk selvhjelpmetode for resten av livet, noe som millioner av mennesker over hele verden har glede av.

For min egen del så kan jeg si at Reiki "reddet mitt liv i 2004". Jeg var fullstendig uten energi og overfølsom for elektrisitet, kunne for eksempel ikke oppholde meg i samme rom som en mobiltelefon uten å få vondt i hodet. Smått og sikkert har reiki bidratt til at jeg fått min livskraft og livsglede tilbake. Reiki har blitt en helt naturlig del av mitt liv, en følgesvenn og veiviser.

Tilgangen til denne universelle livskraften hjelper oss og gjenfinne VÅR EGEN LIVSKRAFT! 

Reiki har betydd så mye for meg og min personlige utvikling at jeg ønsket å formidle dette videre til andre. Siden år 2007 holder nå jevnlig Reiki kurs og gir Reiki behandlinger.  (Reiki Mester år 2007, Reiki Mester Lærer år 2011 - kompetanse til å undervise Reiki på alle nivåer)

Mer om Reiki om Reiki erfaringer 

Om du ønsker å få en erfaring på hvordan reiki kan hjelpe deg er du hjertelig velkommen til en Reiki behandling.  Reiki Behandling

Om du syns at Reiki kurs og muligheten til å behandle deg selv høres interessant ut se her Kursdatoer og mer om Reiki kurs

Om du vil høre mer om reiki så holder jet gjerne helt uforpliktende informasjons møte om Reiki til enkeltpersoner eller grupper. Ta kontakt for å avtale tidspunkt eller se her:  Info møte og Gruppe Reiki

jeg er stolt av å tilhøre The Reiki Network (TRN), en internasjonal yrkesorganisasjon for Reiki Mestere Link til TRN  , hvor vi alle underviser Reiki etter en kurs struktur med 5 nivåer, der alle nivåene er komplette i seg selv (man trenger ikke gå videre hvis man ikke selv ønsker det), men bygger på hverandre.