Sommermat med ingredienser fra naturen

100 dager har gått av mitt vill365 prosjekt der jeg hver dag i et år legger ut et bilde på Instagram @Solskinnet.no av mat jeg den dagen spiser med ingredienser høstet i naturen.

Har lært meg mye nytt og har fått oppleve mange nye spennende smaker. Mange av rettene har smakt helt himmelsk og alt har vært spiselig:)  Den største utfordringen har vært bildene. Lyssetting og kameravinkler er helt nytt for meg, men det er gøy å lære nye ting. Får bare beklage at bildene noen dager har vært veldig uklare.

Elsker å komponere matretter ut fra det jeg finner på plenen, i skogen eller på åkeren på Øverland Andelslandbruk. Å lære mer om buk av  alle delene av en planter og dyr er også noe jeg syns er veldig spennende. 

Bruker sjeldent oppskrifter når jeg lager mat så dessverre deler jeg ikke noen oppskrifter her. Du kan finne ut hvilke ville ingredienser jeg har brukt i rettene gjennom å klikke på bildene og holde markøren over bildet. Håper jeg kan inspirere deg som ser på  bildene til å bruke det som er tilgjengelig av matressurser akkurat her, akkurat nå. Men husk å være sikker på de vekstene du bruker. 

Takker for tålmodigheten hos alle andre som enkelte dager har måttet vente på maten mens jeg ha holdt på med fotografering. 

De første bildene i serien finner du her Sesongens godt, vilt og vakkert

Gleder meg til fortsettelsen :) Følg meg på Instagam  @Solskinnet.no   

Velbekomme! 

Livet er herlig med vill mat på menyen :)