månen.jpg

Månefaser – et liv i harmoni med naturen og naturens sykluser

 

For noen år siden ble jeg kjent med en finsk jente som hadde intervjuet mange eldre mennesker i Finland om deres forhold til månen og gammel folketro om det hvordan månen påvirker oss, se www.ylakuu.com. Samtidig hadde hun oversatt en tysk bok (Guided by the moon – på engelsk) til Finsk. Jeg ble helt henrykket av disse bøkene og bestilte mange flere måne bøker fra Tyskland, se www.paungger-poppe.com. Mange brikker falt på plass for meg, jeg fikk nå «bevis» på det som jeg selv hadde opplevet, nemlig at alle dager ikke er like og at månen i høy grad påvirker oss og vårt liv. Utenom skjønnlitteratur så er månebøkene til Paungger-Poppe de mest solgte bøkene i Europa,  med 16 millioner solgte bøker !!!

Noen dager egner seg bedre for spesielle oppgaver en andre dager. For eksempel så bygger fuglene alltid sine reden visse dager. Resultatet av hårvask, hårklipp og mange andre praktisk gjøremål varierer også fra dag til dag. Næringskvaliteten er ikke heller den samme hver dag, noen dager er karbohydrat dager, noen er proteindager, noen er fettdager og noen er saltdager. Ulike deler av vår kropp blir også påvirket av månen på ulike dager. Noen dager er dager for såing andre for høsting, noen dager egner seg for rengjøring mens andre dager ikke gir et like rent resultat… alt ifølge månekalenderen.  Både naturen rundt oss og vi selv blir påvirket av forskjellige månefaser mye mer en hva vi tror.  I gamle dager var det en helt selvfølge at man brukte månekalenderen – kanskje det er på tide at vi tar tilbake den gamle visdommen.

Det blir månemagisk aften fredagen den 13- september kl 19-21 (med fullmåne i fiskene)

Kvelden koster 300 kroner per person og dere får en innføring i hvordan 7 ulike måne sykluser påvirker oss mennesker og naturen rundt oss.  om du er litt nysgjerrig på om det idag er riktig dag for å gjøre det du har tenkt …ogom du kan litt tysk så ta en kikk her…

http://www.paungger-poppe.com/index.php/aktuelles/der-mond-heute

og hvilken dag som egner/ikke egner seg for det du ønsker å gjøre:

www.paungger-poppe.com/index.php/aktuelles/der-mond-morgen

og du kan laste ned en Måne app på mobilen ...