Er du klar for noe nytt? Er du klar for nye tanker og nye vaner eller trenger du litt energi påfyll? ... Da har du kommet til det rette stedet :-) 

Sammen med oss kan du bli med på en reise inn i en ny, vidunderlig verden ... med alle dine sanser, i samspill med naturen. 

Vi tilbyr et helt spekter av kurs, informasjon og inspirasjon om temaer som forhåpentligvis kan få oss alle til å leve et mer harmonisk og  naturnært liv.  Et liv der vi trives, er tilstede og har det gøy.

Du kan også følge meg på Instagram  https://instagram.com/solskinnet.no/ her blir det lagt ut nye bilder som inspirasjon til et magisk kosthold med sesongbasert lokal mat. 

Vi har en behandlings benk som står klar om du ønsker deg en deilig avslappende, velvære behandling eller skikkelig knaing av stive, støle muskler. Vi har to små rom med seng som vi tilbyr til deg som trenger tak over hodet for en natt eller to. 

Takk for at du er her på nettsiden,  klikk deg rundt for videre detaljer - og håper vi snart møtes i den "virkelige verden" også :-)

Solskinnshilsen, 

Rita og Håkon Amundsen